Familieforøgelsen

Snart bliver to til tre i vores lille famile. Nogen husker måske min nedsmeltning eller depression, jeg beskrev i Barnet, der handler om den dag, jeg indså, at jeg aldrig ville blive mor og tiden derefter. Siden da har vi drømt om at få en hund. Vi har brugt mange år på at nå til enighed om hvilken race. Jeg ønskede mig en forholdsvis lille hund. En Mops eller allerhelst en Fransk Bulldog, men T ønskede sig en stor hund, en Berner Sennen eller en Leonberger. Kompromisset blev en Golden Retriever. Jeg voksede op med såden én, Frederik, og han var min dejlige, behårede, bedste ven de første tretten år af mit liv. T kendte Ticko, en Golden, som barn og elskede ham. Så selvom vi gik på kompromis, var vi begge glade for beslutningen og begyndte at drømme om den dag, vi skulle være hundeejere.

Der hvor vi boede på Vesterbro, måtte man ikke have hund, så dengang var drømmen rigtig langt væk. Da vi flyttede til Galgebakken, kom den tættere på, men økonomisk var vi stadig langt fra. Vi var nemlig enige om at skulle have en god buffer på kontoen til eventuelle dyrlægeregninger, forsikringer osv. Vi ville ikke risikere at blive nødt til at skille os af med ham pga dårlig økonomi.

Vi var på ingen måde tæt på målet eller drømmen i 2018, da T blev syg. Og det var heller ikke hensigtmæssigt at anskaffe en hund lige efter. Vi blev nødt til at fokusere på T og hans spæde Recovery. Selvom det går langsomt, går det i store hele i den rigtige retning. Økonomien er også sund og vi har derfor aktivt ledt efter en Golden Retriever hvalp siden i sommer. Vi har ringet til flere opdrættere, men har været for sent ude. Der er virkelig rift om de gyldne basser, og Covid 19 har kun gjort efterspørgslen større.

I sidste uge var der dog hul igennem til en opdrætter, og i mandags var vi i Farum og besøge otte skønne (og meget trætte) små hvalpe, fire hanner og fire tæver og deres fine mor. Vi var der i en time og forelskede os i dem alle sammen. Vi turde ikke håbe på noget af frygt for at blive skuffede endnu engang. I går aftes kom den besked, vi har ventet på så længe … ”I er meget velkomne til at købe en hund af os. Vi er helt sikre på at han får et dejligt liv hos jer” Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Vi skal hente ham om to ugers tid, han skal hedde Freddy og er den fineste hvide Golden Retriever. Er vi lykkelige? Det tror jeg nok lige, vi er 🤗😍❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close