Kære Mor (13)

Kære Mor,

Tænk der er gået 5 år! Et halvt årti! Hvordan er det muligt? Da du døde, ønskede jeg kun at følge efter dig. Jeg kunne slet ikke overskue livet uden dig. Jeg rejste mig dog langsomt igen, og gjorde mit aller bedste for at komme videre, præcis som du ville have det. Min aller kæreste mor, du har lært mig at være stærk, og den lærdom har jeg brugt til at komme videre.

Jeg startede med at skrive. Dernæst begyndte jeg at tage ud og fortælle min historie. Jeg blev peer-mentor for en skøn pige, og det gav mig blod på tanden til at søge en stilling som Recovery-mentor. Jeg fik et job på psykiatrisk ambulatorium i Glostrup. Jeg elsker mit nye arbejde og arbejdsplads og har gjort det fra dag et. Jeg elsker mine nye kollegaer og suger alt, hvad jeg kan til mig. For de er erfarne og så dygtige. Jeg har fået den bedste med-mentor, jeg overhovedet kunne have forestillet mig. Jeg er bare landet det bedste sted.

Faktisk er jeg faldet så godt til at jeg for et par måneder siden søgte en ny stilling (samme sted) som lokal koordinator, eller koordinerende recovery-mentor. Jeg fik jobbet! Og startede her for lidt over en måned siden. Jeg tror, jeg bliver rigtig glad for det. Jeg glæder mig i hvert fald vildt meget til at komme rigtig i gang.

Jeg ville sådan ønske, jeg kunne dele alt det med dig, sådan rigtigt, men det kan jeg jo ikke. Jeg ved dog, at du ville have været så stolt. Du mistede aldrig troen på, at noget a la det her ville ske en dag. Du var faktisk så sikker, at du gjorde mig ret irriteret og sur på dig. For jeg havde selv mistet troen på det. Jeg mistede dog aldrig håbet helt. Og det spinkle håb jeg bevarede voksede sig større med tiden, og er i dag en af grundstenene i mit arbejde. Jeg sætter et eksempel for andre om, at man kan komme sig ligemeget, hvor langt nede man er.

Kære Mor, tak for alt hvad du har lært mig. Og tak for, at du aldrig mistede troen på mig. Det betyder, at jeg aldrig helt mistede troen på mig selv. Selvom du ikke er her til at fejre min fremgang, ved jeg, du er hos mig på din helt egen måde. Tak for dig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close