Symptomfri i 6 år!

I dag er det Valentines day. Det går vi ikke så højt op i herhjemme, alligevel fejrer vi dagen. I dag er det nemlig 6(!) år siden jeg blev symptomfri 😊. Jeg sad i min seng på Vesterbro. Jeg var på vej ud af en svær depression, der havde varet 3 måneder. Jeg havde grædt så mange tårer, fordi det var gået op for mig, at jeg aldrig skulle være mor. T og jeg skulle aldrig se, hvad vi kunne skabe sammen af kød og blod. Sorgen havde været ubærlig, og jeg havde ofte ønsket ikke at vågne igen. Jeg havde også været så bange for at miste min elskede, min støtte i livet, min T. Men han lovede, han ville blive hos mig, og jeg stolede på ham.

Det var begyndt at gå marginalt bedre, og denne formiddag sad jeg i min seng, som jeg plejede. Jeg kiggede ud på himlen, og pludselig skiftede den farve! Samtidig forsvandt den knugende fornemmelse, jeg havde om hjertet. Det var helt surrealistisk. Jeg kiggede på uret, og den var 11.30 præcist. Jeg kunne mærke, at alt føltes anderledes, men kunne det virkelig passe? Jeg løb ud og åbnede køleskabet, og for første gang i mange år var der ingen snegle!!! Jeg blev helt forvirret og noget så lettet og lykkelig. Jeg råbte ind til T, ”Skat, der er ingen snegle”. Han kom ud i køkkenet. Jeg græd af glæde, for jeg vidste, at det nu var slut, det mareridt jeg havde været igennem. Jeg kunne mærke en frihed, der havde været væk.

Jeg tjekkede køleskabet mange gange den dag, bare for at være sikker. Det var tomt. Ikke kun for snegle, så T gik ud for at købe ind. Han kom hjem med favnen fuld af mine yndlingsblomster, hvide liljer, og vi fejrede. Vi fejrede livet, hinanden og den kærlighed vi delte. Vi grinede og græd af glæde. Vi gik også en tur på Vesterbro, og den invaliderende angst, der havde været min tro følgesvend i alle de år, var væk. Jeg var atter fri. Så i dag er min dag. Det føles som en anden fødselsdag, for jeg føler virkelig, jeg fik livet tilbage den dag. Jeg har ikke set en snegl siden og har været stort set fri for angst. Jeg har i dag været symptomfri i 6(!!!) år. Halleluja.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close