Ny hyggekrog

Jeg har de sidste par dage lavet vores hyggekrog endnu hyggeligere. Det har jeg gjort ved at beklæde et gammelt bord med kernelæder, jeg har indfarvet i en dejlig varm cognac farve.

Krogen så sådan ud, inden jeg startede på mit projekt 👇

Bordet så således ud før 👇

Jeg købte en rest læder i Skindhuset til omkring 300kr, der lige passede. Ret heldigt, da kernelæder er lidt dyrt. Jeg skar det til og begyndte at indfarve det med narvsværte.

Jeg sad på gulvet og gjorde det. Pludselig fik jeg krampe i benet og kom ufrivilligt til at sparke til narvsværten, så den væltede og spildte ud over vores trægulv. Jeg skyndte mig at tørre det op, men den efterlod en kæmpe cognacfarvet plet. Jeg gik helt i panik og måtte hive T ud af badet, så han kunne arbejde på pletten mens jeg løb i vores lokale købmand efter husholdningssprit. Heldigvis havde han fået det meste væk, inden jeg kom hjem og spritten klarede det sidste. Puha.

Heldigvis var der lige præcis nok narvsværte til at farve kernelæderet færdigt. Da det var tørt, gav jeg det en masse læderfedt. Tørrede det overskydende af og klistrede læderet på bordet med dobbeltklæbende tape. Det færdige resultat kom til at se sådan ud 👇

Derefter satte jeg en lille plante på og et lys, og voila!!! Ny hyggekrog 😊

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close