Travlhed

Du har måske lagt mærke til at der er lidt stille her på domænet for tiden. Grunden er at jeg har død travlt i øjeblikket. Det er KUN spændende og dejlige ting, jeg laver, men det øger alligevel mit søvnbehov. I går nærmest besvimede jeg inden kl 20.00 og sov til kl 6.00. Hver morgen starter jeg dagen med at besøge min mor på kirkegården, så hygger jeg med kaffe og lidt fjernsyn når jeg kommer hjem. På en god dag er der tid til en lille lur med T inden jeg ræser ud af døren. Enten for at fortælle min historie et sted eller hjælpe min far med indflytning i hans nye lejlighed.

I sidste uge fortalte jeg min historie to gange. Én af dem var for en stor gruppe sagsbehandlere på Beskæftigelses- og integrationsforvaltningen i Sydhavnen. Det var så dejligt at kunne fortælle netop dem, hvad det gjorde ved mig at søge pension i sin tid og hvordan jeg blev behandlet. Jeg lagde også meget vægt på at det var den helt rigtige beslutning at jeg til sidst fik pensionen, selvom det ikke var dem, men ankenævnet, der tog den beslutning. Det gav mig den fred og ro jeg havde brug for, for at komme mig.

Jeg er nu kommet mig så meget at jeg, som jeg har nævnt tidligere, har søgt et frivilligt arbejde som recovery mentor. Der er nu sket det, at jeg er blevet kaldt ind til samtale! Jeg er så glad og stolt. Det er 15(!) år siden jeg sidst har skrevet ansøgning og været til samtale, så jeg er virkelig spændt og nervøs. Når det er sagt, så vil jeg lige nævne at jeg også glæder mig sindssygt meget. Jeg håber virkelig at jeg får det, så kryds lige fingre ikk’? Det er onsdag kl 9.30.

Jeg er jo også begyndt i pårørendegruppe på Rigshospitalet. Det er så spændende og jeg lærer rigtig meget om hvad T gennemgår for tiden. Det er ikke en terapigruppe, men en undervisningsgruppe, og det er lige det jeg har behov for. Jeg mener at det bedste forsvar mod psykisk sygdom, er viden. Selvfølgelig er terapi og medicin vigtigere, men man kommer langt med viden. T er selv begyndt i et gruppeforløb, men det er en kombination af undervisning og terapi. Jeg tror det er godt vi gør det samtidig, så vi kan tale om det vi lærer herhjemme. Jeg skal derind for tredje gang i aften, og jeg ser virkelig frem til det. Det gør noget godt at møde og snakke med andre, der er i en lignende situation som én selv.

Nu vil jeg skynde mig videre i programmet … Skriver igen, når jeg ved noget om jobbet. Eller før, hvis der går meget lang tid, før jeg hører noget. Hav en dejlig dag 😊

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close