ROMA

Det startede gråt og regnfuldt. Det gjorde mig dog ikke noget, da jeg jo aldrig har været i Rom før. Efter morgenmaden gik vi ud i byen, men blev hurtigt stoppet af første byge. Det gjorde bare at vi satte os på den hyggeligste café på én af Roms mange pladser. Trods regnen myldrede det med turister i regnslag og med paraplyer. Vi måtte også overgive os og købe paraplyer. Der var dog alligevel varmt og så utroligt smukt. Da det blev tid til frokost, satte vi os på en anden plads, og her begyndte det for alvor at regne. De andre blev lidt nervøse for hvordan de andre dage ville blive, men jeg var mere rolig og helt opsat på at få den bedste ferie, ligemeget hvad. Vi tog hjem til hotellet, og regnen stoppede kort derefter. Aftenen var lun og tør og blev brugt på den dejligste restaurant.

Heldigvis så vi ikke mere til regnen. Det var varmt og for det meste solrigt. Balsam for sjælen. Vi brugte tiden på bare at nulre rundt og indsnuse byen. Og hvilken by det er. Små gader og stræder med butikker og de hyggeligste spisesteder og barer. My kind of town.

T klarede det så fint, men mængden af mennesker over det hele, gjorde at han let blev lidt kulret i hovedet. Om eftermiddagen var der derfor sat rigelig tid af til at hvile ben og hovede. Jeg brugte denne tid til at gå over i den gamle bydel. Der var ikke så mondænt, som de steder vi besøgte med T’s forældre, men jeg elskede at udforske denne del af Rom.

Næste gang jeg skal til Rom, og der bliver HELT sikkert en næste gang, vil jeg koncentrere mig meget mere om denne side af floden. Faktisk taler mig og T allerede om at tage en tur dertil næste år, og jeg glæder mig allerede. Det bliver en anderledes tur, på et anderledes budget 😉 men vi er gode til at rejse og udforske sammen, så det skal nok blive godt alligevel.

So long, Roma. Håber vi ses næste år.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close