Sommertid

Sikke en smuk, lidt halvkold, solskinsmorgen at vågne op til. Der stod 6.30 på uret da jeg vågnede, hvilket er lidt sent for mig. Så slog det mig …. Det er SOMMERTID! Åh nej, var min første tanke. Her er så et fact om mig, ligesom hunde og spædbørn har jeg nemlig så svært ved at skifte tid. Jeg bliver træt og gnaven og det tager mig en uges tid at vænne mig helt til det. Stakkels T! Da det gik op for mig at klokken i virkeligheden kun var 5.30 lagde jeg mig til at sove igen og det lykkedes mig at falde i søvn! Det plejer det ellers aldrig. 8.30 vågnede jeg igen, endnu mere morgensur, men mindre træt.

Jeg vil bruge denne tid, hvor det hele alligevel er lid rodet, til at vende mit døgn lidt. Jeg har længe haft et irriterende stort søvnbehov, hvilket resulterede i at jeg i vinter faldt i søvn ved 18 tiden. Nu kan jeg strække den til 20, 20.30 på en god dag. Jeg vil dog så gerne være vågen lidt længere. Bare et par timer. Jeg har jo den luksus at det ikke gør noget hvis jeg sover lidt længere om morgenen. Selvom jeg nyder de tidlige, stille morgener, ville det ikke gøre noget hvis jeg først vågnede ved 8 tiden. Jeg vil hellere have en hyggelig aften med T. Så er spørgsmålet … Hvordan gør jeg? Det nytter ikke at skrive jeg bare skal holde mig vågen længere, for jeg nærmest besvimer af træthed når klokken bliver 20. HVIS jeg en sjælden gang er oppe senere, er jeg nu så gammel at jeg ikke sover længere, men stadig vågner til normal tid og falder i søvn endnu tidligere aftenen efter. Så hvad gør jeg? Hvordan vender jeg mit døgn et par timer? Gode råd modtages med kyshånd og taknemmelighed 😍

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close