Jeg drømmer om …

savingPNG

Lyserød…. T har bandlyst alt lyserødt, rosa og pink fra vores hjem. Han kan ikke tåle synet af farven, MEN på mit arbejdsværelse har han ikke noget at skulle have sagt 😊 Det ender derfor sikkert med at blive The Pink Room. Jeg ELSKER nemlig alle nuancer af pink for tiden. Jeg er sikker på den kærlighed forsvinder igen, da det er et on/off forhold jeg har haft hele mit liv. Derfor gør jeg ikke noget så drastisk som at male væggene. Accessories og møbler derimod… PINK GALORE 😍💕 lige nu er denne stol højest på ønskelisten. Jeg forelskede mig først i en flaskegrøn version, men nu har jeg fundet den i piiiiiink. Hvor skøn er den lige?

Køb den her

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close