Første blogindlæg

København tur-retur

I dag skal jeg ind til byen. Da vi flyttede til Albertslund, havde jeg en forestilling om at jeg vill tage derind meget oftere end hvad tilfældet er. Jeg savner stort set aldrig byen, men jeg glæder mig altid til at komme derind. I dag skal jeg have to blokader. Én i hver fod. Jeg har været så uheldig at rage både en hælsporer OG en knoglesporer til mig og det gør sååååå ondt. Det er næsten ligeså smertefuldt som at have et brækket haleben. Hver gang jeg tager et skridt, er det som om en kniv bliver stukket op i hælen og når jeg er i hvile kommer der de mest smertefulde jag. Jeg glæder mig helt vildt til at blokaderne virker og så skal jeg bare trave Vestskoven tynd i weekenden. Det er svært at tabe sig når man er mere eller mindre tvunget til at være i ro, men jeg tæller og registrere alle kalorier ved hjælp af en app og det går langsomt fremad.

Jeg skal også se min psykiater i dag. Det er altid så dejligt og det giver mig sådan en ro i hovedet. Da jeg for lidt over tre år siden blev afsluttet af Distriktpsykiatrien, sagde de at jeg bare skulle gå til egen læge og lade hende/ham styre min medicin. Det var helt utænkeligt for mig og et fuldstændig uforsvarligt forslag i mine øjne. Når man har en så tung diagnose som skizofreni, medfører det som oftest stærk medicin og hvor meget kan man forvente at en almindelig praktiserende læge ved om det? Min holdning til medicin har også altid været at man kun skal tage hvad man har brug for. Det skal derfor justeres undervejs. Derfor ringede jeg til min gamle psykiater den dag i januar 2016. Det var hende der i sin tid henviste mig til OPUS og hun havde en tid ugen efter. Det er det bedste jeg har gjort. Vi har sådan et godt samarbejde. Jeg har siden da, i tæt samarbejde med hende, halveret min medicin og det trives jeg så godt med. Jeg har ikke noget mål om at blive helt medicinfri, jeg vil bare ikke tage noget jeg ikke har brug for, ligesom jeg ikke ville tage panodiler uden at have smerter.

T skal ind på Riget i dag, han skal starte i noget terapi i forbindelse med noget forskning. Det betyder vi kan følges frem og tilbage. Vi hygger os altid når vi er på farten sammen, så det glæder jeg mig også til. Det bliver en god dag.

Forår i København 2018

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close