Afslutningen

Sidst jeg skrev, fortalte jeg om et mindre tilbagefald. Det er der styr på nu. Jeg gik lidt op i min antipsykotiske medicin og har det meget meget bedre nu. Jeg sover generelt også bedre om natten, men mit søvnbehov er stadig meget stort. Det var jeg så træt af i november at jeg gik til lægen. Jeg har siden gået til noget udredning på Glostrup hospital. Det har været noget af en emotionel rutsjetur, da ordet cancer er blevet smidt ind i mixet et par gange. Udover et forhøjet hvide-blodlegemer tal, som de ikke kan finde årsagen til, fejler jeg dog ikke noget. Puha.

Når man er igennem sådan et forløb, er uvisheden det værste. Jeg har dog for det meste følt mig nogenlunde sikker på at jeg ikke fejlede noget alvorligt, men man bliver da ængstelig i de perioder man venter på svar. Især når det er cancer de undersøger for. Det har været meget værre for T, som jo i forvejen er noget så angst. Han har i perioder overbevist sig selv om at han skulle miste mig, hvilket har gjort angsten værre. Jeg håber nu hvor jeg er clearet, at han kan få lidt mere ro i systemet. Jeg tror vi begge trænger til en periode med ro og stabilitet.

Jeg er jo egentlig nået up to date, med den historie jeg begyndte med at fortælle da jeg startede denne blog, men det betyder ikke at jeg stopper med at skrive på bloggen. Det bliver bare på en anden måde. Jeg vil selvfølgelig holde jer opdateret med hvordan det går herhjemme, men jeg vil også skrive indlæg om ting der rør sig i samfundet, hvis jeg altså føler jeg har noget at byde ind med. Jeg vil også give plads til at skrive om det vægttab jeg så småt er i gang med og kreative projekter. Lige nu er jeg ved at indrette mit arbejdsværelse, så den proces vil jeg vise lidt af. Jeg har også et lille bord jeg vil beklæde med skind og lave en DIY guide. Samtidig vil jeg få brug for en ny garderobe, i takt med at jeg taber mig. Alt det vil jeg også vise her.

Tak fordi du har læst med så langt 🤗 jeg håber du vil blive ved med at læse med.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close