Kære Mor (3)

Kære Mor

I dag har jeg fødselsdag. Det er tredje gang uden dig og det kan jeg næsten ikke holde ud. Du lod mig altid vide at det var en stor dag og fortalte mig gang på gang historien om den morgen jeg blev født. Det skete ved syvtiden og du ringede altid deromkring og vækkede mig. Selv da jeg var i mine vilde tyvere og oftest havde været ude aftenen før. Jeg elskede de opkald. Ligemeget hvor træt jeg var, var det altid dejligt at høre din stemme. Sidste gang var da jeg blev 40.

Savner dig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close