Daten

Der gik ikke længe før jeg fik svar fra ham den søde. Et meget neutralt svar, hvor han bad om flere billeder end dem jeg havde på min profil. Jeg var ikke begejstret. Jeg havde taget lidt på igen, siden Seroquelen var blevet sat op. Jeg var på en ret stærk dosis nu. Måske var det ikke fair overfor ham den søde, men jeg var ensom. Jeg boede sammen med A og B, som var et af de bedste par jeg kendte. De var både kærester og rigtig gode venner. Der trængte jeg også til at prøve.

Jeg sendte billederne, men troede ikke jeg ville høre fra ham igen, måske var jeg for tyk, eller han for overfladisk? Min tvivl blev gjort til skamme, han skrev med det samme. Det sødeste, lange brev. Det fik mig til at smile, han virkede sød og på ingen måde overfladisk. Vi skrev sammen længe. Han var næsten lige kommet ud af et forhold og stod overfor en flytning og han havde derfor ikke tid til at mødes lige med det samme. Det gjorde mig lidt skeptisk, men jeg lod tvivlen komme ham til gode, han virkede så sød.

Dagen kom hvor vi skulle på date. Vi havde skrevet sammen i over en måned, så det var på høje tid. Jeg var nervøs, men A beroligede mig. En halv time før vi skulle mødes ringede telefonen. Gisp! Nu aflyser han. Det var med hjertet oppe i halsen jeg tog telefonen. Hej, jeg er her nu, jeg sidder med min computer helt bagerst i cafeen, sagde han. Jeg jublede, tænk at vi skulle mødes lige om lidt. Endelig. Når man kommer en halv time før, så er man altså interesseret, sagde A. Jeg håbede sådan det vill gå godt.

Jeg tog en taxa. Det med bus var jeg ikke god til og jeg ville gerne møde ham, med så lidt angst i kroppen som muligt. Jeg gik gennem caféen og pludselig stod han foran mig, han smilede. Det var det bedste smil jeg nogensinde havde set. Vi krammede og han gelejdede mig hen til vores bord. Vi bestilte to øl. Snakken gik lidt langsomt i starten, hvilket gav os rig mulighed til at høre samtalen ved nabobordet. Den handlede om et meget kompliceret brud. Det var lidt absurd og vi begyndte at grine. Isen var brudt. Vi begyndte at snakke og kunne ikke stoppe igen. Jeg fortalte lidt forsigtigt om nogle af mine issues, han blinkede ikke engang. Han fortalte om sig selv og jeg var vild med det jeg hørte. Ved midnat delte vi en taxa til Vesterbro, hvor han også boede, men vi kunne ikke gå fra hinanden lige dér. Vi gik på Blomsten og senere Skipper Bodega. Vi havde en fest og den endte hjemme hos mig.

Han gik først op ad formiddagen. Jeg havde lavet morgenmad og snakken var fortsat fra aftenen før. Den mest perfekte og længste first date, ever! Åh T, hvor var jeg glad for jeg havde mødt ham.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close